MS gespreks-app Naar de MS gespreks-app

Praktische tips bij MS: Werk

Veel mensen met MS stoppen na de diagnose met werken terwijl dat misschien helemaal niet nodig is. “Je krijgt een heleboel adviezen zoals stop er toch mee of ga minder werken”, vertelt Marc. Maar werk biedt ook zingeving en waarde aan het leven. Zijn advies is dan ook: “Luister heel goed naar je eigen lichaam en kijk heel goed wat werken nou eigenlijk met je doet”. Luister ook naar de ervaringen en adviezen van Simon, Sandra, Eric en Karin.


Over de videoserie Praktische tips bij MS
De gezondheid van je brein speelt een belangrijke rol in je dagelijks leven, ook als je MS hebt. Wanneer je net te horen hebt gekregen dat je MS hebt, zitten jij en je naasten vast vol vragen. Vragen over jullie relatie, het werk en de behandeling. Om antwoord te geven op deze en andere vragen, vertellen mensen met MS over hun eigen ervaringen in tien video’s. Ook andere experts, zoals een neuropsycholoog, MS-verpleegkundige en relatiecoach komen in de serie aan het woord.

Bekijk hier de tiendelige videoserie Praktische tips bij MS.

Deel ook jouw ervaring!

mijn verhaal insturen

U verlaat de website MShebjeniealleen.nl

U wordt nu omgeleid naar een externe website.