MS gespreks-app Naar de MS gespreks-app

Praktische tips: Voeding en Gewicht

Er zijn verschillende manieren om gezonder te eten. Zo kiest de een ervoor om suikers, graan en zuivel te laten staan en de ander gaat voor een vezelrijkdieet. Uit onderzoek blijkt dat mensen die een dieet volgen, zich beter houden aan de schijf van vijf dan mensen die geen dieet volgen. Advies is dan ook: kies een dieet die bij je past en die je goed kunt volhouden.

Bekijk hieronder de video over voeding en gewicht uit de tiendelige reeks ‘Praktische tips bij MS’.


Over de videoserie Praktische tips bij MS

De gezondheid van je brein speelt een belangrijke rol in je dagelijks leven, ook als je MS hebt. Wanneer je net te horen hebt gekregen dat je MS hebt, zitten jij en je naasten vast vol vragen. Vragen over jullie relatie, het werk en de behandeling. Om antwoord te geven op deze en andere vragen, vertellen mensen met MS over hun eigen ervaringen in tien video’s. Ook andere experts, zoals een neuropsycholoog, MS-verpleegkundige en relatiecoach komen in de serie aan het woord.

Bekijk hier de tiendelige videoserie Praktische tips bij MS

Deel ook jouw ervaring!

mijn verhaal insturen

U verlaat de website MShebjeniealleen.nl

U wordt nu omgeleid naar een externe website.