MS gespreks-app Naar de MS gespreks-app

Praktische tips bij MS: bewegen

In het begin vond Sandra het heel eng om te blijven sporten, bang dat ze haar lichaam te veel zou vermoeien. Maar ze merkt dat als je fit bent, je sterker bent gewapend tegen je MS. Ook Janneke krijgt er energie van. Als ze op een dag niet beweegt, dan voelt ze zich meestal slechter. Een van de tips van mensen met MS aan andere mensen met MS is dan ook: geef bewegen prioriteit.

Bekijk hieronder de video over bewegen, de tweede video uit de tiendelige reeks ‘Praktische tips bij MS’.

Over de videoserie Praktische tips bij MS
De gezondheid van je brein speelt een belangrijke rol in je dagelijks leven, ook als je MS hebt. Wanneer je net te horen hebt gekregen dat je MS hebt, zitten jij en je naasten vast vol vragen. Vragen over jullie relatie, het werk en de behandeling. Om antwoord te geven op deze en andere vragen, vertellen mensen met MS over hun eigen ervaringen in tien video’s. Ook andere experts, zoals een neuropsycholoog, MS-verpleegkundige en relatiecoach komen in de serie aan het woord.

Bekijk hier de tiendelige videoserie

Deel ook jouw ervaring!

mijn verhaal insturen

U verlaat de website MShebjeniealleen.nl

U wordt nu omgeleid naar een externe website.