MS gespreks-app Naar de MS gespreks-app

In beweging met Winston

Vlak na de diagnose van MS ging Winston opeens vrij snel achteruit. Hij kwam voor het eerst in de rolstoel terecht, werd voor 100 procent afgekeurd en zijn thuissituatie werd minder. Het ergste vond hij nog zijn depressiviteit. Toen is Winston gaan trainen, met het idee dat dit hem misschien zou helpen met het beter kunnen lopen. Elke dag naar de fitness en met resultaat! Zijn hoeveelheid spasmen is afgenomen. Daardoor kan hij weer meer meters maken. Winston kent zijn lichaam nu beter, inmiddels is MS een soort vriend van hem. Opgeven is geen optie, dat is de boodschap die Winston graag wil meegeven aan zijn vier kinderen. Bekijk hieronder het hele verhaal van Winston.

Meer informatie?
Voor meer informatie over bewegen en MS ga naar MSvereniging.nl/bewegen

Deze video is onderdeel van de zesdelige portretreeks ‘In beweging met MS’ waarin zes mensen met MS hun verhaal vertellen achter hun sport. Wat is hun motivatie, wie is hun inspiratie: partner, vrienden, collega’s of familie? En wat levert bewegen hen op?

Deel ook jouw ervaring!

mijn verhaal insturen

U verlaat de website MShebjeniealleen.nl

U wordt nu omgeleid naar een externe website.