MS gespreks-app Naar de MS gespreks-app

In beweging met Joyce

Dat een kleine verandering in je dag zo’n grote impact kan hebben, had Joyce niet verwacht. Na 2 jaar in een slachtofferrol te hebben gezeten ging bij haar de knop om en is ze meer gaan bewegen. Elke avond wandelt zij een half uurtje. Tot haar verbazing merkte Joyce al heel snel het positieve effect van het bewegen op haar MS. Ze heeft nu zoveel meer energie. In 2015 kreeg zij de kans om samen met het MS Fonds de Mont Ventoux te beklimmen. Een pracht ervaring. Bekijk hieronder de video van Joyce, het vierde portret uit de zesdelige reeks ‘in beweging met MS’.

Meer informatie?
Voor meer informatie over bewegen en MS ga naar MSvereniging.nl/bewegen

Deze video is onderdeel van de zesdelige portretreeks ‘In beweging met MS’ waarin zes mensen met MS hun verhaal vertellen achter hun sport. Wat is hun motivatie, wie is hun inspiratie: partner, vrienden, collega’s of familie? En wat levert bewegen hen op?

Deel ook jouw ervaring!

mijn verhaal insturen

U verlaat de website MShebjeniealleen.nl

U wordt nu omgeleid naar een externe website.