MS gespreks-app Naar de MS gespreks-app

In beweging met Anne

Anne kreeg 15 jaar geleden te horen dat ze MS heeft. Ze is heel blij dat ze nog altijd dezelfde sport kan doen die ze altijd beoefend heeft. Voor Anne is bewegen heel belangrijk. Het is voor haar de manier om alle spieren in haar lichaam fit te blijven houden. Staand volleyballen gaat helaas niet meer, zittend wel. Dit doet ze nu al jaren en ook nog eens op hoog niveau. Bekijk hieronder het verhaal van Anne.

Meer informatie?
Voor meer informatie over bewegen en MS ga naar MSvereniging.nl/bewegen

Deze video is onderdeel van de zesdelige portretreeks ‘In beweging met MS’ waarin zes mensen met MS hun verhaal vertellen achter hun sport. Wat is hun motivatie, wie is hun inspiratie: partner, vrienden, collega’s of familie? En wat levert bewegen hen op?

Deel ook jouw ervaring!

mijn verhaal insturen

U verlaat de website MShebjeniealleen.nl

U wordt nu omgeleid naar een externe website.